top of page

Nukutushammashoito - hinta

Nukutushammashoidon hinta koostuu nukutuksesta sekä tehtävistä toimenpiteistä.

Nukutushammashoito on kustannustehokas ratkaisu

Useimmat potilaat tarvitsevat vain yhden hammashoitokerran nukutuksessa, joten kustannusta kannattaa arvioida kertaluontoisena sijoituksena, jonka tavoitteena on terve suu. 

Normaalihoidosta poiketen, nukutushammashoidossa on lisäkustannus joka muodostuu nukutuksen kuluista. Esimerkkinä nukutuksen hinnoittelusta toimii yhteistyökumppani Unioni 45. Unioni 45:n hinta nukutukselle on 125 € /15 minuuttia. Hoidon minimikorvaus on 2 h, eli minimiveloitus on 1000 €. 2h jälkeen Unioni laskuttaa 15 minuutin tarkkuudella. Unioni ei myöskään veloita heräämöajasta, eikä erikoislääkkeistä erikseen. Etenkin pelkopotilaille on todella tärkeää, että potilas saa herätä ja levätä rauhallisin mielin ennen kotiutumista.

Hammaslääkärin toimenpiteet maksavat saman verran kuin normaalihoidossakin.

Nukutushammashoito kuuluu myös KELAn korvaamiin hoitoihin. Nukutushammashoidosta voi hakea KELAn kertakorvausta, joka on n. 100€.

Ota huomioon myös epäsuorat kulut!

Nukutushammashoidon kustannuksia miettiessä, on hyvä ottaa huomioon myös epäsuorat kulut. Esim. laajat hammashoidon projektit vaativat normaalihoidossa monta käyntiä. Tässä kuluu aikaa esim. matkustamiseen ja samaan aikaan hoitokertojen vaatima aika on pois muualta, kuten työ- tai vapaa-ajasta. Samoin, hoidon lykkääminen, esim. pelon vuoksi johtaa yleensä siihen, että myöhemmin vastassa on kallishoitorupeama. On aina edullisempaa hoitaa olemassa olevaa hampaistoa, kuin päätyä kalliisiin proteeseihin!

Oletko kiinnostunut nukutushammashoitoon hakeutumisesta?

Jos olet kiinnostunut nukutushammashoitoon hakeutumisesta, Unioni 45 tarjoaa maksuttoman hoitoarvion ja hoitoa ympäri suomen.

Unioni 45 on kotimainen nukutushammashoitoon erikoistuva hammasklinikka, jonka nukutustiimi suorittaa nukutushammashoitoja ympäri Suomen yhteistyöklinikoillaan.

Kartasta löydät sinua lähimmän paikkakunnan.

Maksuton hoitoarvio ei sido sinua hoidon toteuttamiseen.

Yhteistyössä:

suominukutuskorjattu-35.jpg
bottom of page